Πως χρησιμοποιούμε τα SPECIAL καλούπια;

Οδηγίες χρήσης για SPECIAL τριπλό καλούπι:


Το καλούπι αποτελείται από τρία μέρη:

  1. Μέρος = άκαμπτο κομμάτι με γραμμή
  2. Μέρος = μαλακό εύκαμπτο κομμάτι
  3. Μέρος = άκαμπτο κομμάτι καπάκι

Πρώτα, φυσικά στρώστε σωστά τη σοκολάτα σας, στην κατάλληλη θερμοκρασία ανάλογα με το είδος.


Στη συνέχεια, ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα στο πρώτο μέρος του καλουπιού μέχρι την γραμμή πλήρωσης που έχει το καλούπι.



Χτυπήστε ελαφρά το γεμάτο καλούπι σε μια επίπεδη επιφάνεια μερικές φορές για να εξαφανιστούν οι φυσαλίδες αέρα από τη σοκολάτα


Τοποθετήστε το εύκαμπτο κομμάτι και το καπάκι πιέζοντας τα μαζί μέχρι η σοκολάτα να γεμίσει όλο το καλούπι.

 


Γυρίστε το καλούπι και πιέστε ελαφρά με τα δάχτυλα γύρω από τις κοιλότητες.


Τοποθετήστε το καλούπι στο ψυγείο και αφήστε τη σοκολάτα να παγώσει περίπου 11 λεπτά. Μόλις το βγάλετε από το ψυγείο, αφαιρέστε το εύκαμπτο κομμάτι και γυρίστε το καλούπι. Η καρδιά θα πέσει μόνη της!

 

 

Η σοκολάτα σας είναι έτοιμη, και εδώ αρχίζει το παιχνίδι! Μπορείτε να τις γεμίσετε με bueno, κρέμα, brownies, καραμέλα, περισσότερη σοκολάτα ή ό,τι άλλο θέλετε! Το ίδιο ισχύει και για τη διακόσμηση: sprinkles, κας κας, φύλλα χρυσού, βρώσιμα πέταλα λουλουδιών…

Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και οι επιλογές είναι αμέτρητες!


Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα SPECIAL καλούπια, πατήστε αυτόν το σύνδεσμο.